![]() |
Online Destek ve Sesli Yanıt |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
m1gin
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 19-Ocak-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: Online Destek ve Sesli YanıtGönderim Zamanı: 19-Ocak-09 Saat 19:22 |
|
Merhaba, Internet üzerinden, online olarak destek alabileceğimiz bir birim bulunuyor mu acaba? Her şeyi telefonla halletmeye çalışmak, oldukça masraflı oluyor. Ayrıca, kredi kartı bilgilerinin internet üzerinden aktarılamamasını da anlamlı bulmuyorum. Mesela kredi kartı bilgilerimi iki ayrı defa, telefonla girmeye çalıştım; 15 dakika sürdü ve başarılı bir sonuç elde edilemedi. İlkinde Sesli Yanıt sisteminin problemli olduğu söylendi. Sonrakinde de, sistem tarafından yönlendirme beklerken; yanlış giriş yaptınız, benzeri bir mesajla görüşme sonlandırıldı.Biri ADSL'yi tercih etmekle doğru mu yapıyorum, diye düşünmeye başladım yavaş yavaş.
Kolaylıklar... |
|
![]() |
|
m1gin
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 19-Ocak-09 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Ocak-09 Saat 15:56
|
|
Üçüncü girişimimde, bir 15 dakika daha harcamış ve sonuç elde edememiş bulunuyorum.
Kredi kartı limitinin yetersiz olduğu söylendi.
Kampanyadan yararlanarak ödemekten kurtulduğumu sandığım paradan daha fazlasını telefon için ödüyorum.
Halbuki, bu işlem (kredi kartı bilgilerinin girişi) internet üzerinden yapılabilseydi, hem yorucu olmayacak, hem masraflı olmayacak, hem de daha rahat olacaktı.
Ve bir başka kartla, son denememi gerçekleştireceğim birazdan.
Sonuç olumsuz olursa, başvurumu iptal ettireceğim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Biri Adsl | Biri İnternet | Biri Abone | Biri Koçnet | Biri Koç | Biri | Biri Adsl