Biri Adsl Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Adsl > Biri Adsl
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Biri ADSL

Biri

Online Destek ve Sesli Yanıt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
m1gin Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı m1gin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Online Destek ve Sesli Yanıt
    Gönderim Zamanı: 19-Ocak-09 Saat 19:22

Merhaba,

Internet üzerinden, online olarak destek alabileceğimiz bir birim bulunuyor mu acaba?

Her şeyi telefonla halletmeye çalışmak, oldukça masraflı oluyor.

Ayrıca, kredi kartı bilgilerinin internet üzerinden aktarılamamasını da anlamlı bulmuyorum.

Mesela kredi kartı bilgilerimi iki ayrı defa, telefonla girmeye çalıştım; 15 dakika sürdü ve başarılı bir sonuç elde edilemedi.

İlkinde Sesli Yanıt sisteminin problemli olduğu söylendi. Sonrakinde de, sistem tarafından yönlendirme beklerken; yanlış giriş yaptınız, benzeri bir mesajla görüşme sonlandırıldı. Angry

Biri ADSL'yi tercih etmekle doğru mu yapıyorum, diye düşünmeye başladım yavaş yavaş. Confused

Kolaylıklar...

Yukarı Dön
m1gin Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı m1gin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Ocak-09 Saat 15:56
Üçüncü girişimimde, bir 15 dakika daha harcamış ve sonuç elde edememiş bulunuyorum. Angry

Kredi kartı limitinin yetersiz olduğu söylendi.

Kampanyadan yararlanarak ödemekten kurtulduğumu sandığım paradan daha fazlasını telefon için ödüyorum.

Halbuki, bu işlem (kredi kartı bilgilerinin girişi) internet üzerinden yapılabilseydi, hem yorucu olmayacak, hem masraflı olmayacak, hem de daha rahat olacaktı.

Ve bir başka kartla, son denememi gerçekleştireceğim birazdan.

Sonuç olumsuz olursa, başvurumu iptal ettireceğim.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.

Biri Adsl | Biri İnternet | Biri Abone | Biri Koçnet | Biri Koç | Biri | Biri Adsl